Добредојдовте во светот на Вемилк!

Веќе неколку години ги создаваме вашите омилени млечни производи. Од вкусни кашкавали и сирења па се до свежо природно млеко и неколку типови на кисело-млечни производи, Вемилк го освои вкусот на купувачите и е награден со нивната доверба.

Природен вкус од Пелагонија.

Уникатниот млечен вкус ни доаѓа од најквалитетно селектирано млеко од Битолскиот крај. Производите на Вемилк се создаваат со современа технологија според најнови стандарди од кои се раѓа единствен, премиум вкус.

ИСТРАЖИ ГИ ВЕМИЛК ВКУСОВИТЕ

Секоја трпеза заслужува уживање во природен, млечен вкус! Премиум кашкавали, традицинален вкус на биено сирење и освежување со нашиот јогурт. Откријте ги сите Вемилк вкусови!!