Вемилк Cacciota  e премиум кашкавал од вемилк произведен од високо квалитетно млеко произведено од еколошки најчистиот пелагонски крај. Она што го прави Vemilk Cacciota кашкавалот  уникатен се трите различни вкусови на буковец, црн бибер и мајчина душичка. 

Состојки:

  • 45% млечна маст во сува материја
  • пастеризирано кравјо млеко,
  • стартер култура,
  • сирило,
  • сол,
  • калциум хлорид.
  • Да се чува на температура од +2 до +8 ˚C