Мешаниот кашкавал од Вемилк направен е од пастеризирано овчо и кравјо млеко, произведено во еколошки најчистиот пелагонски крај. Вемилк кашкавалот се карактеризира со ункатен млечен вкус, идеален е за готвење, за мезе или...

Read more